Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
xxx xxx Karol K PrzemekP K K Tadeusz Kotłowski Maxim2020 dawid1450 (103094 niezalogowanych)
24 Posty
BLONDYNKA. BLONDYNKA.
(BLONDYNKA.)
Bywalec
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Zgłoś wpis
527 Postów
ZIBI L...
(ZIBI L)
Latający Holender
A w sobotnią noc był Luxembourg chata szkło jakże się chciało żyć ... pl.delicast.com/radio/Luksemburg/Radio_Luxembourg Chociaż ja wychowałem się na radiowej "trójce" która o dziwo nie poddała się komercji i gra prawie w niezmienionej formie od lat
www.polskieradio.pl/9,Trojka
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
ZIBI L napisał:
A w sobotnią noc był Luxembourg chata szkło jakże się chciało żyć ... pl.delicast.com/radio/Luksemburg/Radio_Luxembourg Chociaż ja wychowałem się na radiowej "trójce" która o dziwo nie poddała się komercji i gra prawie w niezmienionej formie od lat
www.polskieradio.pl/9,Trojka

"Prawie " czyni jednak wielka roznice, mam jednak nadzieje, ze Magdzie Jethon uda sie przywrocic Trojce dawny smak.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Szkoda, ze juz nie graja, w Trojce tez goscili, choc Marek Niedzwiedzki chyba ich nie lubil

youtu.be/qSsRt_1l740
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Dla wszystkich , ktorzy lubia drob, maszyny rolnicze i niekoniecznie wiejskie klimaty

youtu.be/w_KmwpPBYRE
Zgłoś wpis
131 Postów
Anja .............
(Anja Nl)
Stary wyjadacz
Zgłoś wpis
24 Posty
BLONDYNKA. BLONDYNKA.
(BLONDYNKA.)
Bywalec
milej soboty